Doprava ZDARMA nad 2500Kč; Množstevní sleva až 30%!

Kdo jsme?

O nás

Tisk na zakázku

Co stojí za vznikem M3Dtisk.cz?

Jmenuji se Matěj Tomášek. Vždy, když jsem potřeboval nějakou maličkost, musel jsem jít do obchodu nebo na internet a doufat, že to, co mi přijde, bude opravdu pasovat. To se ale změnilo, když jsem si pořídil 3D tiskárnu. Teď už mi stačí jen zasednout k počítači, namodelovat to, co potřebuji a za chvíli to mám přesně podle mých představ vytisknuté. A to přesně chci nabídnout i Vám!

Majitel M3Dtisk
Naše 3D tiskárny

Jaké 3D tiskárny používáme?

V naší práci se spoléháme na špičkové technologie a spolehlivé tiskárny, které nám umožňují dosahovat vynikajících výsledků. Mezi naše hlavní tiskárny patří Bambulab X1C vybavená funkcí AMS (Automated Material Switching), která nám umožňuje tisknout s různými materiály bez ručního zásahu. Dále využíváme tiskárny Voron a modifikované modely tiskáren Creality, které nám poskytují širokou škálu možností a flexibilitu při realizaci našich projektů.

3D tiskárna bambulab
Konkurenční výhody

Proč s námi spolupracovat?

Profesionální služby

Od vytvoření 3D modelu až po finální tisk, očištění a nabarvení – vždy s důrazem na přesnost a kvalitu.

Přátelské ceny

Konkurenceschopné ceny 3D tisku. Vytiskneme jak jeden kus, tak i větší množství podle vašich požadavků.

Flexibilita

Komunikace probíhá online i osobně. Přizpůsobujeme se Vašim požadavkům a vždy hledáme nejlepší řešení.

Často kladené dotazy

  • Jaká je maximální velikost objektu, který můžete vytisknout?

    Naše tiskárny jsou schopni vytisknout objekt najednou o maximálních rozměrech 350 x 350 x 400mm. Větší modely je možné rozřezat a vytisknout po částech

  • Je možné tisknout objekty s více barvami nebo materiály?

    Ano, máme možnost tisknout objekty s více barvami nebo materiály pomocí speciálních tiskáren. Tato možnost Vám umožňuje vytvářet složitější a estetičtější objekty s různými vlastnostmi.

  • Jaká je přesnost a kvalita tisknutých objektů?

    Naše tiskárny jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi, které umožňují dosáhnout vysoké přesnosti a kvality tisknutých objektů. Jsme schopni tisknout s velmi jemnými detaily a přesností a zajistit tak vysokou kvalitu výsledného produktu.

  • Co když nemám 3D model?

    V případě, že nemáte 3D model, nabízíme služby vyhotovení modelu na základě Vašich náčrtů a specifikací. Rádi Vám pomůžeme s tímto procesem, stačí nás kontaktovat.

Nezávazná poptávka

Poptejte nás ještě dnes.

Rychlý kontakt

Potřebujete poradit nebo se vám prostě nechce vyplňovat formulář?

+420 728 823 474